BeheerconsoleOnboarding eindgebruikers

Over deze sectie

Over onboarding

Welkom! Dit Helpcentrum bevat inhoud om te helpen bij het inwerken van Bitwarden-gebruikers en het verhogen van de adoptiegraad.

• Welkom e-mail sjablonen: E-mailsjablonen om de uitrol van Bitwarden Password Manager aan te kondigen aan uw eindgebruikers, administratieve gebruikers en IT-teams.

• Onboarding e-mails van het beheerdersteam: Onboarding e-mails automatisch verzonden naar nieuwe Bitwarden Enterprise en Teams beheerders en eigenaren. Lees ze allemaal in één keer of gebruik ze en pas ze aan aan de behoeften van uw team.

• Adoptie-e-mails voor eindgebruikers: E-mails automatisch verzonden naar Bitwarden Enterprise en Teams beheerders en eigenaren om de algemene teamadoptie van hun nieuwe wachtwoordmanager te verhogen. Lees ze allemaal in één keer of gebruik ze en pas ze aan aan de behoeften van uw team.

• Workflows voor onboarding: Instructies voor het onboarden van gebruikers op basis van verschillende configuraties.

Extra hulpmiddelen voor het inwerken