Een vertrouwd apparaat goedkeuren

Wanneer een lid van je organisatie inlogt op een nieuw apparaat, moeten ze dat apparaat goedkeuren of vertrouwen. Eén methode om dit te doen, door de optie Goedkeuring van beheerder aanvragen te selecteren, , houdt in dat er een goedkeuringsverzoek voor apparaten ter goedkeuring naar beheerders en eigenaren binnen de organisatie wordt gestuurd.

Request admin approval
Request admin approval

Om een aanvraag goed te keuren, als organisatiebeheerder, eigenaar of aangepaste gebruiker met de machtiging Accountherstel beheren:

1. Log in op de Bitwarden web app en open de Admin Console met behulp van de product switcher ():

Product switcher
    Product switcher
  2. Selecteer Instellingen Apparaatgoedkeuringen in de navigatie.

3. Selecteer in het menu Opties Aanvraag goedkeuren.

Approve device request
    Approve device request

noot

When a member requests device approval, a fingerprint phrase is displayed on the member's device. Additional verification can be performed by checking that this fingerprint phrase matches the one shown in the member column. This method is optional and requires synchronous communication between the requesting member and the administrator.

Wanneer een apparaataanvraag is goedgekeurd, krijgt de aanvragende gebruiker een e-mail waarin staat dat hij of zij kan blijven inloggen op dat apparaat. De gebruiker moet binnen 12 uur actie ondernemen door in te loggen op het nieuwe apparaat, anders vervalt de goedkeuring.

Niet-goedgekeurde verzoeken vervallen na 1 week. U kunt een aanmeldpoging weigeren door in plaats daarvan Aanvraag weigeren te selecteren, of alle bestaande aanvragen weigeren door het menu met de bovenste opties te selecteren en Alle aanvragen weigeren te selecteren.

Gebeurtenissen worden gelogd wanneer:

• Een gebruiker vraagt een goedkeuring voor een apparaat aan.

• Een apparaataanvraag is goedgekeurd.

• Een apparaataanvraag wordt geweigerd.