Password ManagerGereedschap voor ontwikkelaars

Wachtwoordbeheer API's

Bitwarden biedt momenteel twee API's met verschillende functionaliteiten en gebruikssituaties:

Openbare API

De Bitwarden Public API biedt organisaties een reeks tools voor het beheren van leden, collecties, groepen, gebeurtenislogboeken en beleidsregels.

De Public API is een RESTful API met voorspelbare resource-georiënteerde URL's, accepteert JSON-gecodeerde request bodies, retourneert JSON-gecodeerde responses en gebruikt standaard HTTP response codes, authenticatie en verbs.

Lees meer over de Bitwarden Public API of bekijk de API Specification documentatie.

API voor kluisbeheer

De Vault Management API biedt Bitwarden-gebruikers een reeks hulpmiddelen voor het beheren van kluisitems, inclusief items die eigendom zijn van organisaties, op voorwaarde dat u over de juiste machtigingen beschikt.

De Vault Management API maakt het mogelijk om de meeste acties die kunnen worden uitgevoerd door de Bitwarden CLI uit te voeren in de vorm van RESTful API-aanroepen vanuit een HTTP-interface. Gebruik van de Vault Management API vraagt dat je het serve commando van de CLI gebruikt om een lokale express webserver te starten van waaruit je aanvragen kunt doen.

Leer meer over het serve commando of bekijk de API Specification documentatie.