Self-hosting

Push relais configureren

Standaard is uw zelf gehoste Bitwarden-server geconfigureerd om te communiceren met de pushrelaydienst van Bitwarden(https://push.bitwarden.com). Je kunt de server optioneel configureren met je eigen pushrelay-service of pushrelay helemaal uitschakelen.

waarschuwing

Het uitschakelen van pushrelais zal voorkomen dat mobiele apps automatisch synchroniseren, maar gebruikers zullen nog steeds handmatig hun kluizen kunnen synchroniseren.

Pushrelais wijzigen

Om de server te configureren met je eigen pushrelaydienst:

1. Open ./bwdata/docker/global.env.

2. Geef de URI van je pushrelay-service op in globalSettings__pushRelayBaseUri=.

3. Voer ./bitwarden.sh restart uit om uw wijzigingen toe te passen.

Drukrelais uitschakelen

Om pushrelay uit te schakelen voor standaard serverinstallaties:

1. Open ./bwdata/config.yml.

2. Wijzig het kenmerk push_notifications: true in false.

3. Voer ./bitwarden.sh rebuild uit om uw wijzigingen toe te passen.

Om pushrelay uit te schakelen voor offline en handmatige serverinstallaties:

1. Open ./bwdata/env/global.override.env.

2. Voeg de regel globalSettings__pushRelayBaseUri= toe (de variabele moet leeg zijn).

3. Start Bitwarden opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.