Lopende administratie

Om als servicegebruiker toegang te krijgen tot een klantorganisatie:

1. Open de Provider Portal met de productswitcher:

Productswitcher - Leveranciersportaal
    Productswitcher - Leveranciersportaal
  2. Selecteer de te beheren klantorganisatie op het tabblad Klanten:

Portaal voor aanbieders
    Portaal voor aanbieders

Eenmaal in de organisatiekluis kun je de klantorganisatie volledig beheren, inclusief de volgende belangrijke taken:

Taak

Beschrijving

Bronnen

Gebruikers toevoegen en verwijderen

Onboard en offboard gebruikers van Bitwarden wanneer ze de organisatie van de klant betreden of verlaten.

Inwerken van gebruikers

Offboarden van gebruikers

Gebruikersrechten wijzigen

Wanneer eindgebruikers van rol veranderen, pas dan hun rechten aan.

Gebruikerstypes en toegangscontrole

Gebruikersstoelen toevoegen en verwijderen

Beheer het aantal gebruikersstoelen voor de klantorganisatie naarmate het bedrijf van de klant groeit.

Gebruikersstoelen beheren

Hoofdwachtwoorden van gebruikers opnieuw instellen

Indien ingeschakeld, gebruik dan admin wachtwoord reset om eindgebruikersaccounts te herstellen als ze hun hoofdwachtwoord vergeten zijn.

Admin-wachtwoord opnieuw instellen

Gewelfde items maken & delen

On-the-fly nieuwe kluisitems toevoegen en delen wanneer gebruikers toegang nodig hebben tot nieuwe systemen.

Delen

Beveiligd eenmalig delen

Gebruik Bitwarden voor het veilig eenmalig delen van referenties, documenten en meer.

Een verzenden maken

De gezondheid van kluizen bewaken

Gebruik gezondheidsrapporten van de organisatiekluis en eventlogs om de algemene gezondheid van de klantorganisatie in de gaten te houden.

Kluis gezondheidsrapporten

Gebeurtenislogboeken

Facturering beheren

Breng wijzigingen aan in de factureringsgegevens voor de klantorganisatie, als dat nodig is.

Factureringsgegevens bijwerken

Als uw servicegebruikers helpen bij het trainen van eindgebruikers van klanten in het gebruik van Bitwarden, kunnen de volgende bronnen nuttig zijn:

Taak

Beschrijving

Bronnen

Registratie gebruiker

Eindgebruikers helpen bij het registreren voor Bitwarden-accounts.

Registreer

Bekijk trainingsvideo's

Geef enkele van de trainingen door die we in het verleden hebben gegeven.

Aan de slag met Bitwarden

Gebruikers helpen hun gegevens te importeren

Geef gebruikers, indien toegestaan door uw klant, instructies voor het importeren van hun individuele kluisgegevens in Bitwarden.

Gegevens importeren naar je kluis

Help bij het instellen van tweestapslogin

Geef gebruikers instructies om het instellen van tweestapslogin te vergemakkelijken.

Inlogmethodes in twee stappen

Bitwarden apps demonstreren

Help gebruikers de voordelen te begrijpen van de mobiele apps, browserextensies en andere apps van Bitwarden.

Aan de slag met gidsen

Inschrijven voor demo's

Moedig power users aan om zelfstandig te leren door wekelijks een demo bij te wonen.

Bitwarden evenementen