Aanbieder Gebruikers

Aan boord van provider-gebruikers

Om de veilige administratie van uw klantorganisaties te garanderen, past Bitwarden een driestappenproces toe voor het onboarden van een nieuw Provider-lid, UitnodigenAccepterenBevestigen.

Uitnodigen

Gebruikers uitnodigen voor je Provider:

1. Log in op Bitwarden en open de Provider Portal via de productswitcher:

Productswitcher - Leveranciersportaal
    Productswitcher - Leveranciersportaal
  2. Open de weergave BeheerPersonen en selecteer de knop Gebruiker uitnodigen:

Een provider-gebruiker toevoegen
    Een provider-gebruiker toevoegen
  3. In het paneel Gebruiker uitnodigen:

1. Voer het e-mailadres in waarop nieuwe gebruikers hun uitnodigingen moeten ontvangen. Je kunt maximaal 20 gebruikers tegelijk toevoegen door e-mailadressen door komma's te scheiden.

2. Selecteer het gebruikerstype dat moet worden toegepast op deze batch gebruikers. Het type gebruiker bepaalt welke toegang deze gebruikers hebben tot de provider. Beide gebruikerstypes kunnen elke klantorganisatie volledig beheren.

4. Klik op Opslaan om de aangewezen gebruikers uit te nodigen voor de Provider.

noot

Uitnodigingen verlopen na vijf dagen, waarna de gebruiker opnieuw moet worden uitgenodigd. Nodig gebruikers in bulk opnieuw uit door elke gebruiker te selecteren en de keuzelijst te gebruiken om uitnodigingen opnieuw te versturen:

Uitnodiging voor provider opnieuw verzenden
Uitnodiging voor provider opnieuw verzenden

Accepteer

Uitgenodigde gebruikers ontvangen een e-mail van Bitwarden waarin ze worden uitgenodigd om lid te worden van de Provider. Als u op de link in de e-mail klikt, wordt een Bitwarden-uitnodigingsvenster geopend. Log in met een bestaand Bitwarden-account of maak een account aan om de uitnodiging te accepteren:

Uitnodiging per e-mail
Uitnodiging per e-mail

Bevestig

Om geaccepteerde uitnodigingen aan je provider te bevestigen:

1. Navigeer in de Provider Portal naar de weergave Beheren Personen.

2. Selecteer alle Geaccepteerde gebruikers en gebruik de keuzelijst om Geselecteerde bevestigen te selecteren:

Bevestig provider-gebruikers
    Bevestig provider-gebruikers
  3. Controleer in het paneel dat verschijnt of de vingerafdrukzinnen voor nieuwe gebruikers overeenkomen met de zinnen die ze kunnen vinden in hun InstellingenMijn account-scherm . Elke vingerafdrukzin is uniek voor zijn account en zorgt voor een laatste toezichtslaag bij het veilig toevoegen van gebruikers. Als ze overeenkomen, selecteert u Bevestigen.

Deprovisioneren van gebruikers

Gebruikers verwijderen uit je Provider:

1. Navigeer in de Provider Portal naar de weergave Beheren Personen.

2. Selecteer de gebruikers die je wilt verwijderen van de provider en gebruik de keuzelijst om Verwijderen te selecteren:

Providergebruikers verwijderen
    Providergebruikers verwijderen

Provider gebruikerstypes

tip

De gebruikers van een klantorganisatie beheren? Organisaties hebben een set ledenrollen en toegangscontroles die zich onderscheiden van Provider gebruikerstypes.

Bitwarden Provider gebruikers kunnen een van de twee gebruikerstypen krijgen om hun toegang tot de Provider te beheren. Beide gebruikerstypes kunnen elke klantorganisatie volledig beheren. Bitwarden raadt sterk aan om een tweede gebruiker in te stellen met een Provider admin rol voor failover doeleinden.

Je kunt gebruikerstypes instellen wanneer je providergebruikers uitnodigt, of op elk gewenst moment vanuit het scherm BeheerMensen in je Provider Portal. Gebruikerstypen zijn onder andere:

Rol

Beschrijving

Gebruiker

Servicegebruikers hebben toegang tot alle klantorganisaties en kunnen deze beheren, inclusief:

- Toegang krijgen tot gedeelde items die zijn opgeslagen in de organisatiekluis
- Items toevoegen, bewerken of verwijderen uit alle collecties
- Collecties maken of verwijderen
- Gebruikers en gebruikersgroepen toewijzen aan collecties
- Gebruikers toewijzen aan gebruikersgroepen
- Gebruikersgroepen maken of verwijderen
- Nieuwe gebruikers uitnodigen en bevestigen
- Bedrijfsbeleid beheren
- Gebeurtenislogboeken bekijken
- Organisatiekluisgegevens exporteren
- Wachtwoord resetten beheren
- Facturering, abonnementen en integraties beheren

Aanbieder admin

Provider admins beheren alle aspecten van de provider en alle klantorganisaties. Providerbeheerders kunnen al het bovenstaande doen, plus:

- Nieuwe klantorganisaties aanmaken
- Bestaande organisaties toevoegen aan de provider
- Nieuwe servicegebruikers en providerbeheerders uitnodigen en bevestigen
- Logboeken met providergebeurtenissen bekijken
- Providerinstellingen bewerken