Plannen en prijzenGeheimen Manager

Geheimen Manager Plannen

In dit artikel beschrijven we elk abonnement op Bitwarden Secrets Manager om je te helpen bij de start van je reis op het gebied van geheimenbeheer en veilige gegevensopslag. Om de plannen voor Password Manager te bekijken, klik hier.

Als je team alleen Bitwarden Secrets Manager nodig heeft, neem dan contact op met Support. Het Bitwarden-team zorgt ervoor dat uw organisatie correct wordt ingesteld.

tip

Als je hebt deelgenomen aan het bètaprogramma van Secrets Manager, krijg je 3 maanden de tijd om over te stappen naar het aanbod dat algemeen beschikbaar is. Neem contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp.

Gratis

Gebruik Secrets Manager om geheimen op te slaan en veilig te delen met één andere gebruiker. Het Secrets Manager Free-plan biedt de belangrijkste functies van Secrets Manager voor:

Teams

Ondersteun je volledige ontwikkelteam met extra bedrijfsfunctionaliteit. Voor $6 per gebruiker per maand biedt het Secrets Manager Teams plan:

Onderneming

Ondersteun bedrijfsbehoeften met geautomatiseerde provisioning en andere administratieve mogelijkheden. Voor $12 per gebruiker per maand biedt het Secrets Manager Enterprise-plan:

Plannen vergelijken

Kenmerken

Gratis

Teams

Onderneming

Onbeperkte geheime opslag

Veilig geheimen delen met gebruikers

Tot 2 gebruikers

Onbeperkt aantal gebruikers

Onbeperkt aantal gebruikers

Machinetoegang via serviceaccounts

Tot 3 serviceaccounts

Tot 50 serviceaccounts*

Tot 200 serviceaccounts*

Geheimen organiseren via projecten

Tot 3 projecten

Onbeperkte projecten

Onbeperkte projecten

Geheimen exporteren

Inloggen in twee stappen

Authenticator-apps, e-mail

Authenticator-apps, e-mail, YubiKey, FIDO2 en Duo

Authenticator-apps, e-mail, YubiKey, FIDO2 en Duo

Organisatie tweestaps login via Duo

-

Gebeurtenis- en controlelogboeken

-

Gebruikersgroepen

-

Directory Connector

-

SSO-integratie

-

-

SCIM-ondersteuning

-

-

Bedrijfsbeleid

-

-

Admin-wachtwoord opnieuw instellen

-

-

Aangepaste rollen

-

-

Prioriteit ondersteuning

-

-

Binnenkort beschikbaar: Optie voor zelf hosten

-

-

*Extraserviceaccounts kunnen voor 50¢ per stuk worden aangeschaft.