Geheimen ManagerGereedschap voor ontwikkelaars

Geheimen Manager SDK

De Bitwarden software development kit (SDK) kan ontwikkelaars helpen bij het maken van toepassingen voor het beheer van geheimen. De Bitwarden SDK wordt gebruikt door het Bitwarden team om discrete integraties te bouwen met populaire producten, zoals GitHub Actions, en kan worden gebruikt door de gemeenschap om hun eigen applicaties te bouwen.

De kern SDK, hier te vinden, is geschreven in Rust en biedt Rust API, CLI en Node-API bindingen. Rust is gekozen vanwege de geheugenveiligheid, de vele bindingen met programmeertalen waar we integraties op willen bouwen en de ondersteuning van WebAssembly. Taalwrappers kunnen worden gebruikt voor de volgende talen:

De SDK, net als de Secrets Manager CLI die er bovenop is gebouwd, kan worden gebruikt om de volgende bewerkingen uit te voeren:

• Authenticeren met een toegangstoken.

• Een enkel geheim of alle geheimen in een project ophalen.

• Maak een lijst van alle geheimen, geheimen in een project of projecten.