Password ManagerAuto-fill

Sneltoetsen

Snelkoppelingen voor browserextensies

Sommige browsers, waaronder Microsoft Edge en Safari, kunnen de onderstaande toetscombinaties gebruiken voor andere standaardsnelkoppelingen. In deze gevallen moet je de snelkoppelingen van je browser configureren. Voor Chromium-gebaseerde browsers (Chrome, Edge, Vivaldi, Brave en meer) kan dit worden gedaan via chrome://extensions/shortcuts, edge://extensions/shortcuts, enzovoort.

Instructies voor het configureren van snelkoppelingen voor browserextensies zijn te vinden op de volgende koppelingen voor gebruikers van Firefox en Safari.

noot

Autofill voor Microsoft Edge vereist de nieuwste op Chromium gebaseerde versie.

• Ctrl/CMD + Shift + Y Extensie activeren

• Ctrl/CMD + Shift + L Automatisch invullen, nogmaals indrukken om overeenkomende aanmeldingen te doorlopen

• Ctrl/CMD + Shift + 9 Genereer een wachtwoord en kopieer het naar het klembord

• Ctrl/CMD + Shift + N Extensie vergrendelen

tip

Als een login de Bitwarden authenticator voor TOTP's gebruikt, zal het gebruik van Cmd/Ctrl + Shift + L uw TOTP automatisch naar uw klembord kopiëren na het automatisch invullen. Je hoeft alleen maar Cmd/Ctrl + V te doen om te plakken!

Snelkoppelingen voor bureaubladtoepassingen

Algemeen:

• Ctrl/CMD +, Voorkeuren

• Ctrl/CMD + L Nu vergrendelen

• Ctrl/CMD + Q Afsluiten

Bestand:

• Ctrl/CMD + N Nieuwe aanmelding toevoegen

Bewerken:

• Ctrl/CMD + Z Ongedaan maken

• Ctrl/CMD + Y Opnieuw doen

• Ctrl/CMD + X Knippen

• Ctrl/CMD + C Kopiëren

• Ctrl/CMD + V Plakken

• Ctrl/CMD + A Alles selecteren

• Ctrl/CMD + U Gebruikersnaam kopiëren

• Ctrl/CMD + P Wachtwoord kopiëren

• Ctrl/CMD + T TOTP kopiëren

Bekijken:

• Ctrl/CMD + F Zoeken in kluis

• Ctrl/CMD + G Wachtwoordgenerator

• Ctrl/CMD + = Inzoomen

• Ctrl/CMD + - Uitzoomen

• Ctrl/CMD + 0 zoom resetten

• F11 Volledig scherm

• Ctrl/CMD + Shift + R Opnieuw laden

• F12 Opties voor ontwikkelaars

Raam:

• Ctrl/CMD + M Minimaliseren

• Ctrl/CMD + Shift + M Naar lade verplaatsen/Verbergen naar menubalk

• Ctrl/CMD + Shift + T Altijd op voorgrond

• Ctrl/CMD + W Venster sluiten