Geheimen ManagerImporteren en exporteren

Gegevens exporteren

Je kunt je secrets gegevens vanuit de web app exporteren als een .json bestand. Export bevat projecten en geheimen, maar geen serviceaccounts of toegangstokens. Alleen de gegevens van de Manager Geheimen die zijn gekoppeld aan de organisatie die op dat moment is geselecteerd in de organisatieselector worden geëxporteerd. Artikelen in andere producten of van andere organisaties worden niet opgenomen.

Uw gegevens exporteren:

noot

Om Secrets Manager-gegevens te exporteren, moet je gebruikersaccount een eigenaar of beheerder binnen de organisatie zijn.

1. Selecteer Instellingen Gegevens exporteren in de linker navigatiebalk:

Gegevens exporteren
    Gegevens exporteren

2. Selecteer de knop Gegevens exporteren. Voer je hoofdwachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.