Password ManagerKluisbeheer

Favorieten

Elk item kan worden aangewezen als Favoriet, zodat je snel toegang hebt tot je meest gebruikte items.

Zelfs items die met jou zijn gedeeld vanuit een organisatie kunnen als favoriet worden aangemerkt, maar dit heeft alleen invloed op hoe ze worden weergegeven in jouw individuele kluis (je maakt dat item dus niet tot favoriet voor andere gebruikers met toegang tot de organisatie of verzameling).

tip

Items die gemarkeerd zijn als favoriet verschijnen bovenaan in uw Mijn kluis-weergave in browserextensies en mobiele apps, en in de Favorieten-filter in uw webkluis en desktop-apps.

Favorieten aanwijzen

Wijs een item in de kluis aan als favoriet wanneer je het voor het eerst aanmaakt of op elk moment door het item te bewerken:

Selecteer in het scherm Item toevoegen of Item bewerken het pictogram ster in de rechterbenedenhoek en sla het item op:

Favoriet van een item
Favoriet van een item

Schakel in het scherm Item toevoegen of Item bewerken het selectievakje Favoriet in en sla het item op:

Een favoriet item
Een favoriet item

Schakel in het scherm Item toevoegen of Item bewerken het selectievakje Favoriet in en sla het item op:

Een favoriet item
Een favoriet item

Schakel in het scherm Item toevoegen of Item bewerken de schakelaar Favoriet in en sla het item op:

Een favoriet item
Een favoriet item