Klanten verbinden met je Instance

Standaard maken Bitwarden-clients verbinding met Bitwarden-hosted servers, maar elke clienttoepassing kan worden geconfigureerd om verbinding te maken met uw zelf gehoste Bitwarden-instantie.

noot

Als u probeert verbinding te maken met een Bitwarden-hosted server, maar uw client probeert verbinding te maken met een zelf gehoste instantie, selecteer dan bitwarden.com of bitwarden.eu in het menu Aanmelden bij.

Een browserextensie verbinden met je zelf gehoste server:

1. Selecteer op het aanmeldings- of registratiescherm de optie Aanmelden bij en kies de optie Zelf gehost .

Selectie van zelf gehoste servers
    Selectie van zelf gehoste servers

2. Voer in het veld Server URL de domeinnaam voor je server in met https:// (bijvoorbeeld https://my.bitwarden.domain.com).

3. Selecteer Opslaan.

tip

Gebruikers met unieke instellingen kunnen de URL van elke service afzonderlijk opgeven in het gedeelte Aangepaste omgeving .

Een mobiele app verbinden met je zelf gehoste server:

1. Selecteer op het aanmeldings- of registratiescherm de optie Aanmelden bij en kies de optie Zelf gehost .

Server selectie mobiel
    Server selectie mobiel

2. Voer in het veld Server URL de domeinnaam voor je server in met https:// (bijvoorbeeld https://my.bitwarden.domain.com).

3. Selecteer Opslaan.

tip

Gebruikers met unieke instellingen kunnen de URL van elke service afzonderlijk opgeven in het gedeelte Aangepaste omgeving .

Elke account die is ingelogd op je desktop app kan worden verbonden met een andere server. Een account verbinden met uw zelf gehoste server:

1. Selecteer op het aanmeldings- of registratiescherm de optie Aanmelden bij en kies de optie Zelf gehost .

Desktop voor serverselectie
    Desktop voor serverselectie

2. Voer in het veld Server URL de domeinnaam voor je server in met https:// (bijvoorbeeld https://my.bitwarden.domain.com).

3. Selecteer Opslaan.

tip

Gebruikers met unieke instellingen kunnen de URL van elke service afzonderlijk opgeven in het gedeelte Aangepaste omgeving .

Om de CLI te verbinden met je zelf gehoste server:

1. Log uit met het commando bw logout.

2. Gebruik het volgende commando om de CLI te verbinden met je zelf gehoste server:

Bash
    bw config server https://your.bw.domain.com

Gebruikers met unieke instellingen kunnen de URL van elke service onafhankelijk opgeven met de volgende opdrachten:

Bash
    bw config server --web-vault <url> bw config server --api <url> bw config server --identity <url> bw config server --icons <url> bw config server --notifications <url> bw config server --events <url> bw config server --key-connector <url>