Bitwarden voor Enterprise-functies Gegevensblad

Dit document beschrijft en verwijst naar de functies die beschikbaar zijn voor Bitwarden Enterprise-organisaties in verschillende categorieën:

Toepassingsbereik en gebruiksgemak

Bedrijfsfuncties

Beschrijving

Inzetmogelijkheden

Cloud, privécloud en zelf gehost.

Webtoepassing

Volledig versleutelde cloud web app op https://vault.bitwarden.com, of op je zelf gehoste server

Mobiele apps (met mobiele aanmeldingscontrole)

Beschikbaar voor iOS en Android. Meer informatie.

Browser-extensies

Beschikbaar voor Chrome, Firefox, Opera, Edge, Vivaldi, Brave, Tor en Safari. Meer informatie.

Desktoptoepassingen

Beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. Meer informatie.

Opdrachtregelinterface

Beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. Meer informatie.

Administratieve functies en mogelijkheden

Bedrijfsfuncties

Beschrijving

Eenvoudig gebruikersbeheer

Zetels toevoegen of verwijderen en gebruikers direct vanuit de Web Vault in- of uitstappen. Meer informatie.

Rolgebaseerde toegangscontrole

Wijs rolgebaseerde toegang toe voor gebruikers van de organisatie, inclusief een aangepaste rol en granulaire machtigingen (bijv. Verberg wachtwoorden, Alleen-lezen). Meer informatie.

Directory-synchronisatie

Synchroniseer uw Bitwarden-organisatie met uw bestaande gebruikersdirectory. Gebruikers, groepen en groepassociaties aan- en afmelden. Meer informatie.

SCIM-ondersteuning

Gebruik het SCIM-protocol om Bitwarden-gebruikers, -groepen en -groepsassociaties te beheren en beschikbaar te stellen vanuit uw Identity Provider of directoryservice voor eenvoudige onboarding en opvolging van werknemers. Meer informatie.

Beheer van accountherstel

Aangewezen beheerders kunnen het hoofdwachtwoord van eindgebruikersaccounts opnieuw instellen als een werknemer zijn hoofdwachtwoord verliest of vergeet. Meer informatie.

Collecties met gecureerde toegang

Maak een onbeperkt aantal wachtwoordverzamelingen met een onbeperkt aantal wachtwoorden. Collecties kunnen worden toegewezen aan groepen of individuele gebruikers. Meer informatie.

Bedrijfsbeleid

Beveiligingsregels afdwingen voor alle gebruikers, bijvoorbeeld het gebruik van tweestaps-login verplicht stellen. Meer informatie.

Tijdelijk wachtwoorden delen en genereren

Creëer en deel efemere gegevens met Bitwarden Send. Meer informatie.

Gratis familieplan voor gebruikers

Alle zakelijke gebruikers ontvangen een gratis familieplan voor persoonlijk gebruik om goede beveiligingsgewoonten te oefenen buiten de werkplek. Meer informatie.

Rapportage

Bedrijfsfuncties

Beschrijving

Kluis gezondheidsrapporten

Voer rapporten uit voor blootgestelde wachtwoorden, hergebruikte wachtwoorden, zwakke wachtwoorden en meer. Meer informatie.

Rapporten over datalekken

Rapporten uitvoeren voor gegevens die gecompromitteerd zijn bij bekende inbreuken (bijv. e-mailadressen, wachtwoorden, creditcards, DoB, etc.). Meer informatie.

Gebeurtenislogboeken

Ontvang tijdgestempelde records van gebeurtenissen die plaatsvinden binnen uw Organization Vault voor eenvoudig gebruik in de Web Vault of invoer door andere systemen. Meer informatie.

Authenticatie

Bedrijfsfuncties

Beschrijving

2FA voor particulieren

Een robuuste set 2FA-opties voor elke Bitwarden-gebruiker. Meer informatie.

2FA op organisatieniveau

Schakel 2FA via Duo in voor uw hele organisatie. Meer informatie.

Biometrische verificatie

Beschikbaar voor:
-Android (ontgrendelen met vingerafdruk of gezicht) en iOS (Touch ID en Face ID)
-Windows Desktop Apps (Windows Hello met PIN, gezichtsherkenning en meer) en macOS Desktop Apps (Touch ID)
-Chromium-gebaseerde browsers, Firefox 87+ en Safari-browserextensies

Meer informatie.

SSO met vertrouwde apparaten

Met SSO met vertrouwde apparaten kunnen gebruikers zich verifiëren met SSO en hun kluis ontsleutelen met behulp van een versleutelingscode die op het apparaat is opgeslagen, waardoor het niet meer nodig is om een hoofdwachtwoord in te voeren. Meer informatie.

Inloggen met SSO

Maak gebruik van uw bestaande Identity Provider om uw Bitwarden Organisatie gebruikers te authenticeren via SAML 2.0 of OpenID Connect (OIDC). Meer informatie.

Met Inloggen met SSO kun je een van de twee decryptieopties gebruiken om te bepalen hoe gebruikers Vault-gegevens decrypten nadat ze zich hebben geauthenticeerd. Meer informatie.

SSO met door de klant beheerde encryptie

Werknemers gebruiken hun SSO-referenties om zich in één stap te verifiëren en te ontsleutelen. Deze optie verschuift het bewaren van de hoofdwachtwoorden van gebruikers naar bedrijven die een sleutelconnector moeten implementeren om de gebruikerssleutels op te slaan. Meer informatie.

Beveiliging

Bedrijfsfuncties

Beschrijving

Veilige opslag voor aanmeldingen, notities, kaarten en identiteiten

Bitwarden Vault-items worden versleuteld voordat ze ergens worden opgeslagen. Meer informatie.

Nul kennis encryptie

Alle Vault-gegevens zijn end-to-end versleuteld. Meer informatie.

Beveiligde gebruikersnaam en wachtwoord Generator

Genereer veilige, willekeurige en unieke referenties voor elk Vault-item. Beschikbaar op het web en in de app. Meer informatie.

Gecodeerde export

Versleutelde exports downloaden voor veilige opslag van back-ups van Vault-gegevens. Meer informatie.

Biometrische verificatie

Beschikbaar voor:
-Android (ontgrendelen met vingerafdruk of gezicht) en iOS (Touch ID en Face ID)
-Windows Desktop Apps (Windows Hello met PIN, gezichtsherkenning en meer) en macOS Desktop Apps (Touch ID)
-Chromium-gebaseerde browsers, Firefox 87+ en Safari-browserextensies

Meer informatie.

Toegang voor noodgevallen

Gebruikers kunnen vertrouwde contactpersonen voor noodgevallen aanwijzen en beheren, die in geval van nood toegang tot hun Vault kunnen vragen. Meer informatie.

Account vingerafdrukzin

Beveiligingsmaatregel die een Bitwarden-gebruikersaccount uniek en veilig identificeert wanneer versleutelingsgerelateerde of onboarding-activiteiten worden uitgevoerd. Meer informatie.

Subprocessors

Bekijk onze volledige lijst met subverwerkers: Bitwarden Subverwerkers.

Naleving, audits, certificeringen

Bedrijfsfuncties

Beschrijving

SOC 2 type II en SOC 3

Lees meer over onze SOC-certificeringen.

Beveiligings- en nalevingsbeoordelingen

Bitwarden investeert in jaarlijkse audits door derden, beveiligingsbeoordelingen en andere compliancenormen. Alle rapporten zijn beschikbaar op de nalevingspagina van Bitwarden.

GDPR, CCPA, HIPAA en Privacy Shield

Lees over onze naleving van verschillende privacyraamwerken.

White-box testen

Uitgevoerd door unit tests en QA engineers.

Black-box testen

Uitgevoerd via automatisering en handmatig testen.

Bug Bounty-programma

Uitgevoerd door HackerOne. Meer informatie.

API's en uitbreidbaarheid

Bedrijfsfuncties

Beschrijving

Programmatisch toegankelijk

Publieke en private API's voor organisaties. Meer informatie.

Opdrachtregelinterface

Volledig uitgerust en zelf gedocumenteerd commandoregeltool. Meer informatie.

Ondersteuning voor uitbreidbaarheid

Automatiseer workflows door API en CLI te combineren.

Veerkracht

Bedrijfsfuncties

Beschrijving

Lokale cache & offline toegang

Meer informatie.