Password ManagerImporteren en exporteren

Een Bitwarden .csv of .json conditioneren

Dit artikel definieert de indeling die u moet gebruiken wanneer u handmatig een .csv of .json conditioneert voor import in Bitwarden. Deze indeling is identiek aan die van .csv- of .json-bestanden die zijn gemaakt door uw Bitwarden-kluis te exporteren.

Zorg ervoor dat je het juiste formaat gebruikt, afhankelijk van of je gegevens importeert naar je eigen kluis of naar de kluis van een organisatie.

Voorwaarde een .csv

tip

Bitwarden .csv-bestanden verwerken alleen aanmeldingen en beveiligde notities. Als je ook identiteiten en kaarten moet importeren of exporteren, gebruik dan JSON.

Voor uw individuele kluis

Maak een UTF-8 gecodeerd platte tekst bestand met de volgende koptekst als eerste regel in het bestand:

Bash
folder,favorite,type,name,notes,fields,reprompt,login_uri,login_username,login_password,login_totp

Bijvoorbeeld:

Bash
folder,favorite,type,name,notes,fields,reprompt,login_uri,login_username,login_password,login_totp Social,1,login,Twitter,,,0,twitter.com,me@example.com,password123, ,,login,EVGA,,,,https://www.evga.com/support/login.asp,hello@bitwarden.com,fakepassword,TOTPSEED123 ,,login,My Bank,Bank PIN is 1234,"PIN: 1234",,https://www.wellsfargo.com/home.jhtml,john.smith,password123456, ,,note,My Note,"This is a secure note.",,,,,

Kies Bitwarden (csv) als bestandsindeling wanneer je dit bestand importeert.

type: asset-hyperlink id: 4j3wYIYVQYW2MZUBogVxM3

Voor uw organisatie

Maak een UTF-8 gecodeerd platte tekst bestand met de volgende koptekst als eerste regel in het bestand:

Bash
collections,type,name,notes,fields,reprompt,login_uri,login_username,login_password,login_totp

Bijvoorbeeld,

Bash
collections,type,name,notes,fields,reprompt,login_uri,login_username,login_password,login_totp "Social,Marketing",login,Twitter,,,0,twitter.com,me@example.com,password123, "Finance",login,My Bank,"Bank PIN is 1234","PIN: 1234",0,https://www.wellsfargo.com/home.jhtml,john.smith,password123456, "Finance",login,EVGA,,,0,https://www.evga.com/support/login.asp,hello@bitwarden.com,fakepassword,TOTPSEED123 "Finance",note,My Note,"This is a secure note.",,0,,,

Kies Bitwarden (csv) als bestandsindeling wanneer je dit bestand importeert.

type: asset-hyperlink id: YYnGrBJO8O5Xv2O0dFW9Z

Minimaal vereiste waarden

Mogelijk heb je niet voor alle waarden in de bovenstaande indelingen gegevens, maar de meeste zijn optioneel. Voor een goede werking van de Bitwarden .csv-importeur zijn alleen de volgende waarden vereist voor een bepaald object:

Bash
folder,favorite,type,name,notes,fields,reprompt,login_uri,login_username,login_password,login_totp ,,login,Login Name,,,,,, ,,note,Secure Note Name,,,,,,

Voorwaarde is een .json

Voor uw individuele kluis

Maak een UTF-8 gecodeerd platte tekstbestand in het volgende formaat:

Bash
{ "folders": [ { "id": "xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx", "name": "Folder Name" }, ... ], "items": [ { "passwordHistory": [ { "lastUsedDate": "YYYY-MM-00T00:00:00.000Z", "password": "passwordValue" } ], "revisionDate": "YYYY-MM-00T00:00:00.000Z", "creationDate": "YYYY-MM-00T00:00:00.000Z", "deletedDate": null, "id": "yyyyyyyy-yyyy-yyyy-yyyy-yyyyyyyyyyyy", "organizationId": null, "folderId": "xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx", "type": 1, "reprompt": 0, "name": "My Gmail Login", "notes": "This is my gmail login for import.", "favorite": false, "fields": [ { "name": "custom-field-1", "value": "custom-field-value", "type": 0 }, ... ], "login": { "uris": [ { "match": null, "uri": "https://mail.google.com" } ], "username": "myaccount@gmail.com", "password": "myaccountpassword", "totp": otpauth://totp/my-secret-key }, "collectionIds": null }, ... ] }

Kies Bitwarden (json) als bestandsindeling wanneer je dit bestand importeert.

type: asset-hyperlink id: 2iwtn9YFqooYJmw1JWwCXa

Voor uw organisatie

Maak een UTF-8 gecodeerd platte tekstbestand in het volgende formaat:

Bash
{ "collections": [ { "id": "xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx", "organizationId": "yyyyyyyy-yyyy-yyyy-yyyy-yyyyyyyyyyyy", "name": "My Collection", "externalId": null }, ... ], "items": [ { "passwordHistory": [ { "lastUsedDate": "YYYY-MM-00T00:00:00.000Z", "password": "passwordValue" } ], "revisionDate": "YYYY-MM-00T00:00:00.000Z", "creationDate": "YYYY-MM-00T00:00:00.000Z", "deletedDate": null, "id": "vvvvvvvv-vvvv-vvvv-vvvv-vvvvvvvvvvvv", "organizationId": "yyyyyyyy-yyyy-yyyy-yyyy-yyyyyyyyyyyy", "folderId": "zzzzzzzz-zzzz-zzzz-zzzz-zzzzzzzzzzzz", "type": 1, "reprompt": 1, "name": "Our Shared Login", "notes": "A login for sharing", "favorite": false, "fields": [ { "name": "custom-field-1", "value": "custom-field-value", "type": 0 }, ... ], "login": { "uris": [ { "match": null, "uri": "https://mail.google.com" } ], "username": "myaccount@gmail.com", "password": "myaccountpassword", "totp": otpauth://totp/my-secret-key }, "collectionIds": "xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx" }, ... ] }

Kies Bitwarden (json) als bestandsindeling wanneer je dit bestand importeert.

type: asset-hyperlink id: 2Pui1E5uLs2FSw6GhO6pdU

Importeren naar bestaande collecties

Door het.json-bestand van uw organisatie op de juiste manier te conditioneren, kunt u nieuwe aanmeldingsitems importeren in reeds bestaande collecties.

Het volgende voorbeeld demonstreert de juiste opmaak voor het importeren van een enkel item in een al bestaande verzameling. Houd er rekening mee dat je het volgende moet doen:

• Verkrijg organisatie- en collectie-ID's. Deze kunnen worden verkregen door in je webapp naar de collectie te navigeren en ze uit de adresbalk te halen (bijv. https://vault.bitwarden.com/#/organizations//vault?collectionId=).

• Definieer een "collections": [] array die gegevens bevat voor de reeds bestaande collectie, inclusief organisatie- en collectie-ID's (zie hierboven) en de naam. Zolang deze 3 gegevenspunten overeenkomen, wordt er geen nieuwe collectie aangemaakt bij het importeren en worden de items in het bestand geïmporteerd in de reeds bestaande collectie.

Bash
{ "encrypted": false, "collections": [ { "id": "b8e6df17-5143-495e-92b2-aff700f48ecd", "organizationId": "55d8fa8c-32bb-47d7-a789-af8710f5eb99", "name": "My Existing Collection", "externalId": null } ], "folders": [], "items": [ { "id": "2f27f8f8-c980-47f4-829a-aff801415845", "organizationId": "55d8fa8c-32bb-47d7-a789-af8710f5eb99", "folderId": null, "type": 1, "reprompt": 0, "name": "Item to Import", "notes": "A login item for sharing.", "favorite": false, "login": { "uris": [ { "match": null, "uri": "https://mail.google.com" } ], "username": "my_username", "password": "my_password", "totp": null }, "collectionIds": ["b8e6df17-5143-495e-92b2-aff700f48ecd"] } ] }

Minimaal vereiste sleutelwaardeparen

Het is mogelijk dat je niet voor alle sleutelwaardeparen in de bovenstaande indelingen gegevens hebt, maar de meeste zijn optioneel. Om de Bitwarden .json importer goed te laten werken, zijn alleen de volgende key-value paren nodig voor elk object:

Bash
{ "items": [ { "type": 1, "name": "Login Item's Name", "login": {} }, { "type": 2, "name": "Secure Note Item's Name", "secureNote": {} }, { "type": 3, "name": "Card Item's Name", "card": {} }, { "type": 4, "name": "Identity Item's Name", "identity": {} } ] }

De "login":, "secureNote":, "card":, en "identity": objecten kunnen worden geïmporteerd als lege objecten, maar we raden aan om bestanden te voorzien van zoveel mogelijk gegevens.