Domeinen uitsluiten

Bitwarden browserextensies kunnen worden geconfigureerd om bepaalde domeinen uit te sluiten (d.w.z. expliciet niet aanbieden om wachtwoorden op te slaan voor). Als een domein in de lijst met uitgesloten domeinen staat, geeft Bitwarden geen pop-up waarin wordt aangeboden om een ingevoerd wachtwoord te onthouden:

Browser extensie popup aanbieding
Browser extensie popup aanbieding

Als een domein in de lijst met uitgesloten domeinen staat, geven Bitwarden-browserextensies ook geen wachtsleutelprompts.

Om uitgesloten domeinen te configureren, opent u het tabblad Instellingen en selecteert u de optie Uitgesloten domeinen:

Configuratie uitgesloten domeinen
Configuratie uitgesloten domeinen

Domeinuitsluiting registreert geen "volledige" URL's, alleen de domeincomponent. In het bovenstaande voorbeeld zou https://github.com/bitwarden/browser bij het opslaan omzetten naar github.com, wat betekent dat de browserextensie expliciet niet zou aanbieden om referenties voor Github op te slaan.