Password ManagerKluisbeheer

Uw kluis synchroniseren

Het toevoegen, bewerken of verwijderen van kluisitems vanuit elke Bitwarden-app zal de wijzigingen automatisch doorzetten naar uw Bitwarden-server, ongeacht of deze Cloud-hosted of self-hosted is.

Als u deze wijzigingen naar een andere Bitwarden-app wilt overbrengen, moet uw kluis synchroniseren.

Automatische synchronisatie

Items die uw eigendom zijn in de webkluis blijven altijd in-sync. Items die eigendom zijn van een organisatie worden elke 30 minuten gesynchroniseerd tussen gebruikers en clientapplicaties.

Andere Bitwarden-apps (browserextensies, mobiele apps, desktop-apps en CLI) worden automatisch gesynchroniseerd bij het inloggen en regelmatig wanneer ze worden ontgrendeld. Je kunt je kluis ook handmatig synchroniseren om wijzigingen onmiddellijk op te halen.

noot

Wanneer u Bitwarden installeert op een nieuw apparaat, worden bij het inloggen op uw account automatisch uw meest actuele kluisgegevens opgehaald.

Handmatige synchronisatie

Uw kluis handmatig synchroniseren vanuit een Bitwarden-app:

Selecteer het tabblad Instellingen, selecteer de optie Synchroniseren en selecteer de knop Nu kluis synchroniseren.

Open het tabblad Instellingen, tik op de optie Overig en tik op Nu synchroniseren.

Schakel de optie Synchronisatie bij vernieuwen inschakelen in om je kluis te laten synchroniseren met een pulldown-beweging op het tabblad Mijn kluis.

Selecteer BestandSynchroniseer kluis in de menubalk.

noot

Alleen de momenteel actieve account wordt gesynchroniseerd.

Gebruik het sync-commando om je Vault handmatig te synchroniseren:

Bash
bw sync

Raadpleeg voor meer informatie de Bitwarden CLI documentatie.

Problemen oplossen

Als je kluis niet goed synchroniseert, onderzoek dan het volgende:

Niet overeenkomende tijdstempel

Synchronisatie kan mislukken als de tijd op het apparaat niet correct is. Bitwarden gebruikt TLS/SSL, waardoor een Bitwarden-app geen verbinding kan maken met de server als de tijdstempels niet overeenkomen.

Storing door VPN of advertentieblokker

In sommige gevallen kunnen VPN- of advertentieblokkeringsbrowser-extensies de verbinding tussen de Bitwarden-app en de server verstoren. Dit probleem wordt meestal waargenomen bij browserextensies.