uMatrix en NoScript toegangsregels

Standaard kunnen de uMatrix- en NoScript-extensies de Bitwarden Firefox-extensie blokkeren voor toegang tot de Bitwarden API-servers. Zonder de juiste regels toe te voegen om de Bitwarden API-servers te whitelisten, zullen het inloggen en andere API-bewerkingen mislukken.

uMatrix

De volgende uMatrix-regel is vereist:

Bash
dc8ef5f6-eb0d-4c87-9e9f-0cf803f619e8.moz-extension-scheme bitwarden.com xhr allow
noot

De UUID in de bovenstaande regel(dc8ef5f6-eb0d-4c87-9e9f-0cf803f619e8) zal anders zijn voor jouw installatie.
Gebruik de pagina about:debugging#/runtime/this-firefox (navigeer vanuit de adresbalk van Firefox) om de UUID van uw Bitwarden-extensie te vinden.

NoScript

Whitelisting van het volgende domein in NoScript is vereist: bitwarden.com

Suggest changes to this page

How can we improve this page for you?
For technical, billing, and product questions, please contact support

Status controleren

Vergroot uw kennis op het gebied van cyberbeveiliging.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.