uMatrix en NoScript toegangsregels

Standaard kunnen de uMatrix- en NoScript-extensies de Bitwarden Firefox-extensie blokkeren voor toegang tot de Bitwarden API-servers. Zonder de juiste regels toe te voegen om de Bitwarden API-servers te whitelisten, zullen het inloggen en andere API-bewerkingen mislukken.

uMatrix

De volgende uMatrix-regel is vereist:

Bash
dc8ef5f6-eb0d-4c87-9e9f-0cf803f619e8.moz-extension-scheme bitwarden.com xhr allow
noot

De UUID in de bovenstaande regel(dc8ef5f6-eb0d-4c87-9e9f-0cf803f619e8) zal anders zijn voor jouw installatie.
Gebruik de pagina about:debugging#/runtime/this-firefox (navigeer vanuit de adresbalk van Firefox) om de UUID van uw Bitwarden-extensie te vinden.

NoScript

Whitelisting van het volgende domein in NoScript is vereist: bitwarden.com