DuckDuckGo macOS browserintegratie

tip

Om de DuckDuckGo macOS app integratie met Bitwarden te gebruiken, moet je de DuckDuckGo macOS browser downloaden van https://duckduckgo.com/mac in plaats van uit de macOS App Store.

Bitwarden en DuckDuckGo werken samen om Bitwarden-functionaliteit aan te bieden in de DuckDuckGo macOS-browser! De integratie zorgt voor naadloos automatisch invullen, aanmaken en bijwerken van referenties in je Bitwarden-kluis tijdens het gebruik van aanmeldingsformulieren in DuckDuckGo:

Bitwarden in DuckDuckGo
Bitwarden in DuckDuckGo

De integratie vereist dat de Bitwarden desktop app geïnstalleerd is op je computer en ontgrendeld is om toegang te krijgen tot de kluisitems van DuckDuckGo.

De integratie instellen

Om de integratie tussen de DuckDuckGo macOS browser en Bitwarden in te stellen:

1. Open het scherm Instellingen van DuckDuckGo en selecteer Autofill in het menu.

2. Selecteer Bitwarden in de sectie Wachtwoordbeheer. Een wizard zal je helpen bij het opzetten van de integratie, maar we zullen de resterende stappen hier ook beschrijven.

3. Installeer de Bitwarden desktop app als deze nog niet op uw computer staat.

4. Open de Bitwarden desktop app en log in of ontgrendel uw kluis.

5. Selecteer Bitwarden > Voorkeuren in de macOS-menubalk.

6. Scroll naar de sectie App-instellingen (alle accounts).

7. Vink DuckDuckGo browserintegratie toestaan aan.

8. Selecteer in DuckDuckGo Verbinden wanneer de browser detecteert dat Bitwarden klaar is.

9. Selecteer in Bitwarden Ja om het verzoek van DuckDuckGo om verbinding te maken goed te keuren.

tip

Zodra Bitwarden is verbonden, kunt u terugkeren naar de pagina Instellingen > Automatisch aanvullen in DuckDuckGo om de huidige status van de integratie te zien (bijvoorbeeld of u Bitwarden moet ontgrendelen om gegevens automatisch in te vullen, aan te maken of bij te werken).

Gebruik de integratie

Selecteer de invoervakken van het aanmeldingsformulier om de gegevens automatisch in te vullen vanuit Bitwarden. Als referenties worden gedetecteerd, worden ze aangeboden voor auto-fill:

DuckDuckGo automatisch invullen
DuckDuckGo automatisch invullen

Als een set referenties die u gebruikt niet wordt gedetecteerd in Bitwarden of afwijkt van de referenties die zijn opgeslagen in Bitwarden, wordt u gevraagd deze toe te voegen of bij te werken:

DuckDuckGo Toevoegen of Bijwerken
DuckDuckGo Toevoegen of Bijwerken