Je Instance bijwerken

tip

Zelf gehoste serverreleases lopen enkele dagen achter op cloud serverreleases. Houd er rekening mee dat het systeembeheerdersportaal een beschikbare update kan melden voordat deze beschikbaar is voor zelf gehoste servers.

Lees ook de documentatie over de ondersteuning van Bitwarden software releases.

Het is van cruciaal belang om uw zelf gehoste Bitwarden instance up-to-date te houden. Updates kunnen fixes bevatten die belangrijk zijn voor de veiligheid van uw Bitwarden instance, inclusief patches voor eventuele kwetsbaarheden. Gegevens die zijn opgeslagen in uw Bitwarden-kluis, inclusief wachtwoorden, moeten worden beschouwd als kritieke gegevens en daarom worden beschermd met up-to-date software.

Bovendien is het mogelijk dat nieuwere versies van clientapplicaties oudere versies van je zelf gehoste instantie niet ondersteunen.

waarschuwing

We raden ten zeerste aan om een back-up van je gegevens te maken voordat je je zelf gehoste instance bijwerkt. Zie voor meer informatie Back-up maken van uw gehoste gegevens.

Als u een standaardinstallatie uitvoert, kunt u uw Bitwarden-instantie bijwerken met hetzelfde Bash- (Linux of macOS) of Powershell-script (Windows)(bitwarden.sh) dat u hebt gebruikt om Bitwarden te installeren. Voer de volgende reeks commando's uit:

Bash

Bash
./bitwarden.sh updateself ./bitwarden.sh update

PowerShell

Bash
.\bitwarden.ps1 -updateself .\bitwarden.ps1 -update

Als je een handmatig geïnstalleerde of een offline Linux of offline Windows installatie uitvoert, volg dan de procedures in de gelinkte artikelen.

Uw Bitwarden-installatie zou nu volledig up-to-date en werkend moeten zijn.

tip

We raden aan een cronjob of geplande taak te maken om deze updateopdrachten wekelijks of zelfs 's nachts uit te voeren om je instantie up-to-date te houden. De volgende cron job zou bijvoorbeeld elke zondag om 2:00 controleren op een update en e-mailuitvoer voor de job uitschakelen:

Bash
0 2 * * 0 /opt/bitwarden/bwdata/scripts/updatebw.sh >/dev/null 2>&1

In het bovenstaande voorbeeld is updatebw.sh een script dat je handmatig moet opslaan en dat het volgende bevat:

Bash
#!/bin/bash ./bitwarden.sh updateself ./bitwarden.sh update