Plannen en prijzenWachtwoordbeheer

Gezinssponsoring inwisselen

Leden van Ondernemingsorganisaties krijgen een gratis Families organisatiesponsorschap dat kan worden toegepast op een nieuwe of reeds bestaande Families organisatie en direct kan worden ingewisseld via de webkluis.

Deel kluisgegevens op een veilige manier tussen jezelf en maximaal vijf vrienden of familieleden. Gezinsorganisaties omvatten premium Bitwarden-functies voor alle zes gebruikers, waaronder geavanceerde inlogmethoden in twee stappen, versleutelde bestandsbijlagen, toegang in noodgevallen en meer.

Dit artikel helpt leden van een organisatie bij het inwisselen van hun sponsorschap. Als je echter een beheerder bent van een zelf gehoste Bitwarden Enterprise-organisatie, moet je deze stappen uitvoeren om Familiesponsoring in te schakelen voor je leden.

noot

Als je in het 2019 Families plan zit, kun je nog steeds een sponsorschap inwisselen, maar je organisatie zal niet automatisch alle functies krijgen die na 2020 worden uitgebracht. Als u uw huidige plan wilt upgraden, gaat u naar de pagina Abonnementen Facturering en selecteert u Plan upgraden.

Je sponsorschap inwisselen

noot

Familiesponsors moeten gevestigd zijn in dezelfde regio als de sponsorende Ondernemingsorganisatie. Zorg ervoor dat je de juiste regio selecteert voordat je inlogt en een sponsorschap verzilvert.

Om je sponsoring in te wisselen:

1. Log in op de Bitwarden webapp als het account dat gekoppeld is aan de sponsororganisatie.

2. Selecteer via de navigatie Instellingen Vrije Bitwarden Families:

Gratis Bitwarden Families
    Gratis Bitwarden Families

3. Geef op dit scherm een persoonlijk e-mailadres op waarmee je het sponsorschap wilt inwisselen en selecteer Inwisselen.

tip

Als u al een apart persoonlijk Bitwarden-account hebt, gebruik dan het e-mailadres dat aan dat account is gekoppeld. Als u nog geen apart persoonlijk Bitwarden-account hebt, moet u er een aanmaken met het persoonlijke e-mailadres dat u hier invoert. Gebruik niet het e-mailadres of Bitwarden-account van de sponsororganisatie.

4. In je inbox ontvang je een e-mail van Bitwarden waarin je wordt uitgenodigd om het sponsoraanbod te accepteren. Selecteer Accepteer aanbod om door te gaan:

Gezinnen voor bedrijven accepteren
    Gezinnen voor bedrijven accepteren
  5. Als er een Bitwarden-account is gekoppeld aan het opgegeven persoonlijke e-mailadres, log dan in. Als er geen account is gekoppeld aan de persoonlijke e-mail, wordt u doorgestuurd naar het scherm Account aanmaken.

tip

Organisaties voor gesponsorde gezinnen moeten altijd worden geopend via https://vault.bitwarden.com of https://vault.bitwarden.eu. Je werkaccount kan een andere URL gebruiken, bijvoorbeeld https://company.bitwarden.com, dus je moet onthouden om de juiste URL te gebruiken om je aan te melden bij de juiste account.

Tip: Bitwarden mobiele en desktop apps kunnen snel wisselen tussen accounts die verschillende URL's gebruiken.

6. Zodra je bent ingelogd, kom je op een scherm waar je je sponsorschap voor een nieuwe gezinsorganisatie of een bestaande gezinsorganisatie kunt beëindigen:

Selecteer Nieuwe organisatie voor gezinnen in de vervolgkeuzelijst:

Nieuwe vrije Bitwarden-families
    Nieuwe vrije Bitwarden-families

Vul de volgende informatie in:

• Een organisatienaam

• Een e-mail voor facturering

• Of u Extra opslagruimte (GB) wilt toevoegen. Je sponsoring dekt 1 GB gratis.

• Betalingsinformatie

Je hoeft geen betalingen te doen voor de gezinsorganisatie zolang je actief lid bent van de sponsororganisatie, tenzij je extra opslagruimte toevoegt. Als je klaar bent met het invullen van je gegevens, selecteer je Submit.

Selecteer de organisatie in de vervolgkeuzelijst en selecteer Accepteer aanbod:

Bestaande vrije Bitwarden-gezinnen
    Bestaande vrije Bitwarden-gezinnen

Als je het aanbod accepteert, wordt je oude abonnement vervangen door het Enterprise-sponsorschap. Je hoeft geen betalingen te doen voor de gezinsorganisatie, tenzij je extra opslagruimte toevoegt, zolang je actief lid bent van de sponsororganisatie.

tip

Gefeliciteerd! Als het gebruik van Bitwarden Families organisaties nieuw voor u is, raden we u aan dit artikel te lezen om de basisbeginselen te leren.

Veelgestelde vragen

V: Kan ik inwisselen met de rekening die lid is van de sponsorende onderneming?

A: Nee. Bij het inwisselen wordt u gevraagd een persoonlijk e-mailadres van uzelf op te geven. Als u al een persoonlijk Bitwarden-account hebt, voer dan het e-mailadres van dat account in. Als dat niet het geval is, voer dan een persoonlijk e-mailadres in waarvoor u een persoonlijk Bitwarden-account wilt aanmaken.

V: Kan ik inwisselen voor mijn bestaande gezinsorganisatie?

A: Ja! Als je een sponsorschap inwisselt voor een actieve gezinsorganisatie, word je onmiddellijk overgezet naar een gesponsord abonnement en krijg je een evenredig accounttegoed voor de resterende tijd van het abonnement waarvoor je hebt betaald.

V: Kan ik extra opslagruimte toevoegen?

A: Ja, maar slechts 1 GB is inbegrepen in je sponsorschap. Je kunt op elk gewenst moment meer opslagruimte toevoegen. Hiervoor wordt je betaalmethode in rekening gebracht.

V: Wat gebeurt er als ik de organisatie die mij sponsort verlaat?

A: Als je de sponsororganisatie verlaat of wordt verwijderd, of als je je sponsorschap handmatig beëindigt, wordt je betalingsmethode in het bestand bij de volgende factureringsinterval in rekening gebracht.

V: Wat betekent Wachten op synchronisatie?

A: De status In afwachting van synchronisatie geeft aan dat uw zelf gehoste Bitwarden-server wacht op synchronisatie met de Bitwarden-cloud voordat uw sponsoring volledig kan worden ingewisseld of gewijzigd. Synchronisatie vindt één keer per dag plaats.

Als je je sponsorschap probeert in te wisselen voordat de synchronisatie is voltooid, krijg je een foutmelding in de cloud web vault met de tekst Cannot find an outstanding sponsorship offer for this organization.

V: Kunnen zelf gehoste Enterprise-organisaties sponsorschappen uitgeven?

A: Ja. Er is een korte installatieprocedure die moet worden voltooid door een beheerder, waarover je hier meer kunt lezen. Herinner je gebruikers eraan dat hun gesponsorde Families organisatie kan worden ingewisseld via onze publieke cloud(https://vault.bitwarden.com).

V: Kan een gesponsorde organisatie voor gezinnen op een zelf gehoste server draaien?

A: Ja, maar je moet wel een aantal stappen doorlopen:

1. Wissel je sponsorschap in op https://vault.bitwarden.com zoals hierboven beschreven.

2. Nog steeds op https://vault.bitwarden.com, haal het licentiebestand van je familieorganisatie op zoals hier beschreven.

3. Log in op je zelf gehoste server en pas het licentiebestand toe op een organisatie zoals hier beschreven.

Let op: je zelf gehoste server moet verbonden zijn met een SMTP mailserver om uitnodigingen voor je familieorganisatie naar andere leden te kunnen sturen.

V: Als mijn organisatie op een server in de VS staat, kan ik dan een organisatie van Families inwisselen op de server in de EU?

A: Nee, de sponsoring van het Families-plan kan alleen worden ingewisseld op dezelfde cloudserver als de sponsorende Enterprise-organisatie. Als uw Enterprise-organisatie is gemigreerd van de ene cloudserver naar de andere, moet een nieuwe Families-organisatie worden gesponsord op de juiste cloudserver. Voor meer informatie over het migreren van organisaties, zie de Bitwarden migratiegids.

V: Hoe verwijder ik een organisatie van Families?

A: Om een organisatie van Families te verwijderen, logt u in bij het account dat lid is van de Enterprise-organisatie en navigeert u naar InstellingenVrije Bitwarden Families. Selecteer het tandwielpictogram dat bij de gesponsorde organisatie hoort en selecteer Verwijderen.