Zelf hosten SCIM

Om SCIM te gebruiken voor het automatisch provisionen en de-provisioneren van leden en groepen in uw zelf gehoste Bitwarden-organisatie, moet u een vlag inschakelen in uw config.yml-bestand. SCIM inschakelen voor uw Bitwarden-server:

1. Sla een back-up op van ten minste .bwdata/mssql. Zodra SCIM in gebruik is, is het aanbevolen dat u toegang hebt tot een back-upimage in geval van een probleem.

noot

Als je een externe MSSQL-database gebruikt, maak dan een back-up van je database op een manier die past bij jouw implementatie.

2. Werk uw zelf gehoste Bitwarden-installatie bij om de laatste wijzigingen op te halen:

Bash
    ./bitwarden.sh update
  3. Bewerk het bestand .bwdata/config.yml en schakel SCIM in door enable_scim op true te zetten.

Bash
    nano bwdata/config.yml
  4. Herbouw uw zelf gehoste Bitwarden-installatie:

Bash
    ./bitwarden.sh rebuild
  5. Update uw zelf gehoste Bitwarden-installatie opnieuw om de wijzigingen toe te passen:

Bash
    ./bitwarden.sh update

Nu SCIM is ingeschakeld op uw server, kunt u een van onze SCIM-integratiegidsen gebruiken om uw Bitwarden-organisatie te integreren met: