Zelf hosten SCIM

Om SCIM te gebruiken voor het automatisch provisionen en de-provisioneren van leden en groepen in uw zelf gehoste Bitwarden-organisatie, moet u een vlag inschakelen in uw config.yml-bestand. SCIM inschakelen voor uw Bitwarden-server:

1. Sla een back-up op van ten minste .bwdata/mssql. Zodra SCIM in gebruik is, is het aanbevolen dat u toegang hebt tot een back-upimage in geval van een probleem.

noot

Als je een externe MSSQL-database gebruikt, maak dan een back-up van je database op een manier die past bij jouw implementatie.

2. Werk uw zelf gehoste Bitwarden-installatie bij om de laatste wijzigingen op te halen:

Bash
    ./bitwarden.sh update
  3. Bewerk het bestand .bwdata/config.yml en schakel SCIM in door enable_scim op true te zetten.

Bash
    nano bwdata/config.yml
  4. Herbouw uw zelf gehoste Bitwarden-installatie:

Bash
    ./bitwarden.sh rebuild
  5. Update uw zelf gehoste Bitwarden-installatie opnieuw om de wijzigingen toe te passen:

Bash
    ./bitwarden.sh update

Nu SCIM is ingeschakeld op uw server, kunt u een van onze SCIM-integratiegidsen gebruiken om uw Bitwarden-organisatie te integreren met:

Suggest changes to this page

How can we improve this page for you?
For technical, billing, and product questions, please contact support

Status controleren

Vergroot uw kennis op het gebied van cyberbeveiliging.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.