Checklist Proof-of-Concept Project

Deze gids is ontworpen door onze product-, implementatie- en verkoopspecialisten bij Bitwarden om uw bedrijf te helpen bij het uitvoeren van een PoC van Bitwarden. Bitwarden biedt een gratis proefperiode voor Enterprise-organisaties, en we zijn ervan overtuigd dat het spreiden van deze stappen over die tijd zal helpen bij het vormgeven van een succesvolle PoC.

Dag

Actie

Sleutelpersoon

Beschrijving

Bron(nen)

Duur (uur)

1

Identificeer een organisatie-eigenaar

Organisatie Eigenaar

Maak een gratis Bitwarden-account aan voor uw Organisatie-eigenaar, die de instellingen, structuur en abonnementen van uw organisatie beheert.

Maak uw Bitwarden-account aan

0.1

1

Maak uw organisatie aan

Organisatie Eigenaar

Maak een gratis organisatie aan op de Bitwarden Cloud. Laat het ons weten als je het hebt gemaakt en we upgraden je naar een Enterprise proefversie.

Als je zelf host, wordt deze organisatie alleen gebruikt voor de facturering.

Organisaties

0.1

1

(Alleen voor zelf hosten) Licentie downloaden

Organisatie Eigenaar

Als je Bitwarden zelf host, maakt een licentiebestand Enterprise-functionaliteit en het juiste aantal seats voor je instance mogelijk.

Licentie Betaalde Functies

0.1

1

(Alleen voor zelf hosten) Bitwarden installeren

Organisatie-eigenaar / IT-team

Stel uw Bitwarden-server in. We raden aan om Linux te implementeren voor optimale prestaties en de laagste totale eigendomskosten.

Installeren en implementeren

2.5

1

Admins toevoegen

Organisatie-eigenaars + beheerders

Admins toevoegen aan Bitwarden, die de meeste organisatiestructuren kunnen beheren. We raden ook aan om een tweede Owner toe te voegen voor redundantie.

Gebruikersbeheer

0.2

2

Collecties maken

Organisatie-eigenaars + beheerders

Verzameling maken, waarin items worden verzameld om veilig te delen met groepen gebruikers.

Collecties

0.25

2

Groepen maken

Organisatie-eigenaars + beheerders

Groepen maken, die gebruikers verzamelen voor schaalbare toewijzing van machtigingen en toegang tot Collecties.

Als je besluit om Groepen en gebruikers van je Identity Provider of Directory Service te synchroniseren, moet je de toewijzing van gebruikers en Groepen later mogelijk opnieuw configureren.

Groepen

0.25

2

Groepen toewijzen aan verzamelingen

Organisatie-eigenaars + beheerders

Groepen toewijzen aan Collecties, zodat gedeelde items beschikbaar zijn voor supersets van gebruikers. Test de opties Alleen lezen en Wachtwoord verbergen .

Opdracht voor collecties

.5

2

Items delen naar verzamelingen

Organisatie-eigenaars + beheerders

Voeg handmatig items toe of importeer gegevens vanuit een andere toepassing voor wachtwoordbeheer.

Delen

Importeren naar een organisatie

0.25

2

Bedrijfsbeleid configureren

Organisatie-eigenaars + beheerders

Enterprise Policies kunnen worden gebruikt om uw Bitwarden-organisatie aan te passen aan uw beveiligingsbehoeften.

Schakel de gewenste beleidsregels in en configureer ze voordat de gebruikers aan de slag gaan.

Ondernemingsbeleid

0.1

3

Gebruikers toevoegen aan groepen

Organisatie-eigenaars + beheerders

Voeg handmatig een aantal gebruikers toe aan je organisatie en wijs ze toe aan verschillende groepen. Met deze gebruikers test je alle vooraf geconfigureerde functionaliteit in de volgende stap, voordat je verder gaat met geavanceerde functies zoals Directory Connector.

Gebruikersbeheer

Groepen

0.5

3

Bitwarden Client-toepassingen downloaden

Alle gebruikers

Alle leden van de organisatie moeten Bitwarden downloaden op een aantal apparaten, inloggen en de toegang tot gedeelde items/verzamelingen/groepen en de toepassing van het toegepaste beleid testen.

Als je zelf host, moeten gebruikers elke client met je server verbinden.

Bitwarden downloaden

0.5

4-6

Inloggen met SSO configureren

Organisatie-eigenaars + beheerders

Configureer Bitwarden voor authenticatie met behulp van uw SAML 2.0 of OIDC Identity Provider.

Over inloggen met SSO

1.5

4-6

Kiezen tussen SCIM en Directory Connector

Organisatie-eigenaars + beheerders

Beslis of SCIM of Directory Connector de juiste onboarding-oplossing is voor uw organisatie.

Over SCIM

Over Directory Connector

1

4-6

Onboarding van gebruikers configureren en testen met SCIM of Directory Connector

Organisatie-eigenaars + beheerders

Configureer en test Bitwarden SCIM-integraties of de Bitwarden Directory Connector-applicatie om gebruikers en groepen automatisch te synchroniseren.

Over SCIM

Over Directory Connector

1.5

4-6

Gebruikers aan boord met SCIM of Directory Connector

Organisatie-eigenaars + beheerders

Voer SCIM- of Directory Connector-synchronisatie uit om je resterende gebruikers uit te nodigen voor de organisatie.

1

Beste praktijken voor implementatie

We hebben veel implementaties gezien en gemerkt dat de volgende acties positief kunnen bijdragen aan een succesvolle PoC en een succesvolle adoptie door je gebruikers:

Dag

Actie

Sleutelpersoon

Beschrijving

Bron(nen)

Duur (uur)

4-6

Tijdlijn bepalen voor uitrol naar eerste golf gebruikers

Senior leiderschap & beveiligingsteams

Er zijn veel verschillende strategieën voor het uitrollen van Bitwarden. Neem het tempo dat het beste bij je team past.

7

Interne berichtgeving over de uitrol van Bitwarden opstellen

Interne training & managers

Bitwarden biedt veel hulpbronnen om gebruikers te helpen snel over te stappen. Bekijk er een paar via de links in de kolom Hulpbron(nen ).

Youtube

Helpcentrum

Leercentrum