Plannen en prijzenWachtwoordbeheer

Plannen voor wachtwoordbeheer

Dit artikel beschrijft elk abonnement op Bitwarden Password Manager om u te helpen bij het beheren van wachtwoorden en het veilig opslaan van gegevens. Dit artikel geeft de huidige plannen voor Password Manager weer, meest recent bijgewerkt op 06 november 2023. Gebruikers die voor die datum een account hebben aangemaakt, kunnen meer te weten komen over hun plannen hier.

Als je in plaats daarvan plannen voor Secrets Manager wilt zien, kijk dan hier.

Persoonlijke plannen

Persoonlijke plannen zijn ontworpen om jou of je gezin alle tools te geven die nodig zijn om gegevens veilig te beheren:

Gratis individueel

Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot wachtwoordbeveiligingstools. De belangrijkste functies van Bitwarden Password Manager zijn 100% gratis, inclusief onbeperkte opslag van aanmeldingen, notities, kaarten en identiteiten, toegang tot Bitwarden op elk apparaat, een veilige wachtwoordgenerator en meer. Aanmelden gratis.

Individuele premie

Upgrade je individuele account om premium wachtwoordbeveiligings- en beheerfuncties te ontgrendelen, waaronder geavanceerde 2FA-opties, de Bitwarden authenticator (TOTP), versleutelde bestandsbijlagen, toegang voor noodgevallen en meer. Upgrade nu.

noot

Premium omvat niet het veilig delen van gegevens. Om toegang te krijgen tot de functies voor delen, heb je een abonnement nodig bij een organisatie(Free, Families, Teams of Enterprise). Betaalde organisaties(Families, Teams of Enterprise) bevatten premium functies voor alle gebruikers die bij die organisatie zijn aangemeld.

Premium individuele abonnementen worden jaarlijks gefactureerd.

Gratis organisaties

Start een Gratis organisatie om gegevens op te slaan en veilig te delen met één andere gebruiker. Gratis organisaties bieden beide gebruikers alle kernfuncties van Password Manager en veilig delen van gegevens in maximaal twee collecties. Elke gebruiker van elk plan kan de eigenaar zijn van één Free-organisatie.

Gezinsorganisaties

Start een familieorganisatie om privégegevens te delen tussen jou en vijf vrienden of familieleden. Gezinsorganisaties omvatten alle premium functies voor alle zes gebruikers en onbeperkt veilig delen van gegevens binnen de gezinsorganisatie.

Abonnementen voor gezinsorganisaties worden jaarlijks gefactureerd.

Persoonlijke plannen vergelijken

In de volgende tabel zijn "premium functies" (inbegrepen voor Premium individuele en Gezinsorganisaties) gemarkeerd met een sterretje (*).

Functies voor jou

Gratis

Premium

Gratis org

Gezinnen org

Maximaal aantal gebruikers

1

1

2

6

Veilige opslag voor logins, notities, kaarten en identiteiten

Onbeperkt

Onbeperkt

Onbeperkt

Onbeperkt

Max. aantal collecties

-

-

2

Onbeperkt

Toegang tot Password Manager op verschillende apparaten

Opslagsynchronisatie tussen apparaten

Veilig wachtwoord genereren

Optie voor zelf hosten

-

Gecodeerde export

Bitwarden verzenden

Alleen tekst

Tekst en bestanden

Alleen tekst

Tekst en bestanden

*Inloggen in twee stappen

FIDO2, authenticatie-apps of e-mail

FIDO2, authenticatie-apps, e-mail, Yubikey en Duo

FIDO2, authenticatie-apps of e-mail

FIDO2, authenticatie-apps, e-mail, Yubikey en Duo (omvat niet Duo voor organisaties)

*Gecodeerdebestandsbijlagen

-

1 GB

-

1 GB per gebruiker + 1 GB gedeeld

*Bitwardenauthenticator (TOTP)

-

-

*Kluisgezondheidsrapporten

-

-

*Noodtoegang

-

-

Komt in aanmerking voor Secrets Manager add-on

-

-

-

*Prioritaire ondersteuning

-

-

Kosten voor jou

Gratis

$10 /jaar, jaarlijks gefactureerd

Gratis

$40 /jaar, jaarlijks gefactureerd

Bedrijfsplannen

De businessplannen van Bitwarden zijn ontworpen om te voldoen aan de opslag- en uitwisselingsbehoeften van kleine teams, groeiende bedrijven en de grootste ondernemingen:

Teams Startersorganisaties

Teams Starter-organisaties omvatten alle premium functies voor alle ingeschreven gebruikers, onbeperkt veilig delen van gegevens binnen de Teams Starter-organisatie en een reeks operationele tools zoals event logging en een API voor organisatiebeheer.

Teams Starter-organisaties kunnen Secrets Manager tegen een extra vergoeding toevoegen aan hun productportfolio.

Teams Starter-organisaties worden maandelijks gefactureerd tegen een vast tarief van $20 voor 10 leden. Als je bedrijf groeit naar 11 of meer leden, kun je updaten naar een standaard Teams of Enterprise organisatie door contact met ons op te nemen.

Teams organisaties

Teams zijn ideaal voor het veilig delen van gegevens met collega's, afdelingen of het hele bedrijf. Teams-organisaties omvatten alle premium functies voor alle ingeschreven gebruikers, onbeperkt veilig delen van gegevens binnen de Teams-organisatie en een reeks operationele tools zoals event logging en een API voor organisatiebeheer.

Teams organisaties kunnen Secrets Manager toevoegen aan hun productportfolio tegen een extra vergoeding.

In tegenstelling tot Families-organisaties en Free-organisaties kunnen Teams een onbeperkt aantal gebruikers hebben (geprijsd per gebruiker). Abonnementen voor teamorganisaties kunnen jaarlijks of maandelijks worden gefactureerd.

Ondernemingsorganisaties

Start een Enterprise-organisatie om je bedrijfsgeheimen te beveiligen. Enterprise-organisaties omvatten alle premium functies voor alle ingeschreven gebruikers, alle operationele tools die zijn opgenomen in teamorganisaties en enterprise-only tools zoals SSO-authenticatie, enterprise policy enforcement en een self-host optie.

Enterprise-organisaties kunnen Secrets Manager tegen een extra vergoeding toevoegen aan hun productportfolio.

In tegenstelling tot Families-organisaties en Free-organisaties kunnen Enterprise-organisaties een onbeperkt aantal gebruikers hebben (geprijsd per gebruiker). Abonnementen voor bedrijfsorganisaties kunnen jaarlijks of maandelijks worden gefactureerd.

Bedrijfsplannen vergelijken

In de volgende tabel zijn "premium functies" (inbegrepen voor Teams-organisaties en Enterprise-organisaties) gemarkeerd met een sterretje (*).

Functies voor uw bedrijf

Teams Starter & Teams organisaties

Ondernemingsorganisaties

Veilige opslag voor logins, notities, kaarten en identiteiten

Onbeperkt

Onbeperkt

Gegevens delen

Onbeperkt

Onbeperkt

Toegang tot Password Manager op verschillende apparaten

Opslagsynchronisatie tussen apparaten

Veilig wachtwoord genereren

Basis aantal gebruikers

1

1

Max. aantal gebruikers

10 voor Teams Starter, Onbeperkt voor Teams

Onbeperkt

Max. aantal collecties

Onbeperkt

Onbeperkt

Gecodeerde export

Bitwarden verzenden

Tekst en bestanden

Tekst en bestanden

*Inloggen in twee stappen

Authenticator-apps, e-mail, Yubikey, FIDO2 en Duo

Authenticator-apps, e-mail, Yubikey, FIDO2 en Duo

Duo voor organisaties

*Gecodeerdebestandsbijlagen

1 GB per gebruiker + 1 GB gedeeld

1 GB per gebruiker + 1 GB gedeeld

*Bitwardenauthenticator (TOTP)

*Persoonlijketoegang voor noodgevallen

*Kluisgezondheidsrapporten

*Prioritaire ondersteuning

Gebeurtenislogboeken

Gebruikersgroepen

API-toegang

Directory Connector

Komt in aanmerking voor Secrets Manager add-on

Inloggen met SSO

-

Belangrijke connector

-

Bedrijfsbeleid

-

Accountherstel

-

Zelf hosten optie

-

Aangepaste beheerrol

-

Gezinsponsoring voor leden

-

SCIM-integraties

-

Kosten voor jou

Teams Starter: $20 per maand voor 10 leden

Teams: $4 per gebruiker per maand, jaarlijks gefactureerd

of $5 per gebruiker per maand, maandelijks gefactureerd

$6 per gebruiker per maand, jaarlijks gefactureerd

of $7 per gebruiker per maand, maandelijks gefactureerd

Zelf gehoste organisaties

Zelf gehoste Bitwarden-organisaties kunnen gebruik maken van alle betaalde functies van het door hen gekozen pakket. Alleen Families en Enterprise-organisaties kunnen worden geïmporteerd naar zelf gehoste servers. Meer informatie over het zelf hosten van een organisatie.