Bitwarden gebruiken in Firefox privévensters

Privé-vensters toestaan

Om de browserextensie in Firefox privévensters te laten uitvoeren:

1. Navigeer naar about:addons in je browser en selecteer Bitwarden in de extensielijst.

2. Blader op het tabblad Details omlaag naar In privévensters uitvoeren en schakel Toestaan in.

Extensies inschakelen in privévensters
Extensies inschakelen in privévensters

Beperkingen in privévensters

Hoewel de browserextensie volledig functioneert in Firefox privévensters, zijn er een paar beperkingen om rekening mee te houden:

• Voor automatisch invullen via het contextmenu en sneltoetsen is een ontgrendelde kluis nodig in een venster dat niet privé is.

• Je kluis wordt vergrendeld telkens de browserextensie sluit, tenzij je de time-out van de kluis instelt op Nooit. Je kunt de browserextensie ook als zijbalk gebruiken om deze beperking te omzeilen.

• Ontgrendelen met PIN werkt alleen als de optie Vergrendelen met hoofdwachtwoord bij herstarten browser niet is geselecteerd.

• Het badgepictogram wordt niet bijgewerkt om de status van de kluis weer te geven (vergrendeld of ontgrendeld).

• Accountwisseling wordt op dit moment niet ondersteund in Firefox privévensters.