Over Directory Connector

De Bitwarden Directory Connector-app voorziet automatisch in gebruikers, groepen en groepassociaties in uw Bitwarden-organisatie door gebruik te maken van een selectie van broncodeservices. Geprovisioneerde gebruikers krijgen een uitnodiging om lid te worden van de organisatie en kunnen vervolgens de normale inwerkprocedure doorlopen.

Directory Connector kan worden geconfigureerd om gebruikers te verwijderen uit uw Bitwarden-organisatie wanneer ze worden uitgeschakeld uit de bronmap. Hierdoor worden hun Bitwarden-accounts niet verwijderd, maar ze verliezen wel alle toegang tot uw organisatie.

noot

Directory Connector functionality is available to Teams and Enterprise organizations. To use Directory Connector, you must have access to your organization API key which can only be retrieved by an organization owner and securely shared using Bitwarden Send.

Directory Connector Diagram
Directory Connector Diagram

Een Directory Connector synchronisatiebewerking kan on-demand of automatisch op een geconfigureerd interval worden uitgevoerd. Directory Connector-toepassingen kunnen worden geïnstalleerd als een agent op de server die uw directory host, het werkstation van een beheerder of elk ander desktopapparaat dat toegang heeft tot de brondirectory.

Directory Connector ondersteunt synchronisatie vanuit de volgende bronnen:

Directory Connector-toepassingen

Directory Connector is beschikbaar als een cross-platform desktop app en als een opdrachtregelinterface (CLI). De desktop applicatie en CLI delen een database en configuraties, dus gelijktijdig gebruik op één machine wordt niet aangeraden. Het aanbevolen pad is om de configuratie en het testen te voltooien met behulp van de desktop app, en vervolgens de CLI te gebruiken om automatische synchronisatie met je productie organisatie te plannen.

Directory Connector Desktop App
Directory Connector Desktop App

Directory Connector downloaden

Gebruik de volgende links om Directory Connector te downloaden:

Download the latest version of the Directory Connector desktop app from our GitHub releases page or by using one of the following official links:

Download the latest version of the Directory Connector CLI from one of the following links:

Broncode

Zoals alles bij Bitwarden is Directory Connector open source en wordt het gehost op GitHub op github.com/bitwarden/directory-connector.