BeheerconsoleGebruikersbeheer

Synchronisatie-opties en filters

Bij het configureren van de Directory Connector-applicatie kunt u verschillende synchronisatieopties en -filters gebruiken om uw synchronisatieoperatie aan te passen en de gebruikers en/of groepen te beperken die worden verwerkt in uw Bitwarden-organisatie.

Beschikbare synchronisatieopties en filtersyntaxis verschillen voor elk directoryservertype. Raadpleeg de secties Synchronisatieopties configureren en Synchronisatiefilters opgeven in een van de volgende artikelen voor hulp:

tip

If you are using the Directory Connector CLI, see Directory Connector File Storage for help editing your data.json configuration file.

Grote synchronisaties

Ongeacht vanuit welke map je synchroniseert, gebruik de optie Meer dan 2000 gebruikers of groepen worden verwacht te synchroniseren om Directory Connector aan te geven dat je een groot aantal gebruikers of groepen verwacht:

Signal a Large Sync
Signal a Large Sync

Je kunt deze optie ook direct activeren in het configuratiebestand van Directory Connector(data.json) door "largeImport": true in te stellen:

Bash
"syncConfig": { ..., ..., ..., "largeImport": true },"
noot

If you don't enable this option, Directory Connector will limit a sync to 2000 users or groups.

Syncs overschrijven

waarschuwing

This option is for very specific use-cases or debugging purposes and is disabled by default.

Door deze optie te activeren wordt elke gebruiker , behalve één eigenaargebruiker, en elke groep verwijderd en opnieuw toegevoegd door een synchronisatie, waarbij ze worden vervangen door de gebruikerslijst en/of groepenlijst die is opgehaald uit de bronmap.

Overwrite Sync
Overwrite Sync

Je kunt deze optie ook direct inschakelen in het configuratiebestand van Directory Connector(data.json) door "overwriteExisting" in te stellen op : true:

Bash
"syncConfig": { ..., ..., ..., "overwriteExisting": true },"