Bitwarden Software Release Ondersteuning

Bitwarden onderhoudt softwareversies voor de Bitwarden Server, Bitwarden Clients en andere ondersteunde integraties en modules.

Als beveiligingsbedrijf dat bouwt aan een wereldwijd vertrouwd product, onderhoudt Bitwarden up-to-date en relevante softwareversies voor al onze gebruikers, waardoor ze breed beschikbaar en gemakkelijk toegankelijk zijn.

Tegelijkertijd erkennen we dat er een balans moet zijn tussen frequente updates en de levensduur van releases. We erkennen ook dat er een balans moet zijn tussen het stimuleren van nieuwe functies op nieuwere systemen en het opgeven van ondersteuning voor oudere systemen. ("Systemen" staat in dit geval voor apparaten, besturingssystemen en softwaretoepassingen en frameworks).

Hieronder vindt u ons beleid voor ondersteuning tijdens de levenscyclus van software. Met deze informatie kunt u zich voorbereiden op updates die geschikt zijn voor uw organisatie.

Release-ondersteuning bij Bitwarden

De releaseondersteuning bij Bitwarden verschilt per onderdeel van het systeem en de toegangs- of distributiemethode.

Bitwarden wolk

De Bitwarden Cloud wordt rechtstreeks beheerd en onderhouden door Bitwarden. We werken de Bitwarden Cloud regelmatig bij en plaatsen updates op status.bitwarden.com.

Bitwarden server

Voor zelf-hostende implementaties met toepasselijke abonnementsplannen ontvangt de Bitwarden Server doorlopend updates.

Ondersteuning voor Bitwarden Server releases is beschikbaar voor een duur van 3 grote releases na de initiële release.

Opmerking: Dit betekent dat zelf-hostende gebruikers mogelijk hun server moeten bijwerken om op de hoogte te blijven van Bitwarden-functies en ondersteuning, en om compatibel te blijven met de nieuwste uitgebrachte clients.

Bitwarden API

De releasecyclus en -duur van de Bitwarden API loopt gelijk met die van de Bitwarden Server. In de praktijk streven we ernaar de API onbeperkt achterwaartse compatibiliteit te bieden door middel van semantisch versiebeheer. Als we echter uitbreidingen toevoegen die het moeilijk of onmogelijk maken om achterwaartse compatibiliteit te behouden met alle voorgaande versies, zullen we dat aangeven door het major versienummer te verhogen.

Bitwarden Klanten

Voor Bitwarden Clients en de voortdurende ondersteuning voor Bitwarden Client Application releases, is onze aanpak voor ondersteuning en upgrades in het algemeen afgestemd op de client-omgeving, als volgt:

Browser Extensies

• Bitwarden wil aansluiten bij de Browser Provider

Desktoptoepassingen

• Bitwarden streeft naar afstemming met de leverancier van besturingssystemen

Mobiele toepassingen

• Bitwarden richt zich op de Mobile OS Provider

Bitwarden CLI

• Bitwarden streeft naar afstemming met de leverancier van besturingssystemen

Bitwarden Directory Connector

• Bitwarden streeft naar afstemming met de leverancier van besturingssystemen