PingFederate SAML implementatie

Dit artikel bevat voorbeeldconfiguraties voor Bitwarden Login met SSO (SAML 2.0) implementaties met PingFederate.

Gebruik dit als referentiemateriaal voor het artikel Aanmelding configureren met SSO (SAML 2.0).

PingFederatie Portaal

Hieronder ziet u een voorbeeld van een SAML 2.0 implementatie met Bitwarden in de PingFederate Portal:

Bitwarden SSO-scherm

Hieronder ziet u een voorbeeld van een SAML 2.0 implementatie met PingFederate in het Bitwarden Single Sign-On scherm: