Domeinverificatie

Enterprise-klanten kunnen het domeineigendom (bijv. mycompany.com) voor hun organisaties verifiëren. Met domeinverificatie kunnen organisaties een domein claimen, waarbij functies zoals automatische SSO-actie worden ondersteund, zodat ze eenvoudiger en sneller kunnen inloggen. Domeinen kunnen worden geverifieerd met een geldig en uniek-bitwarden DNS TXT-record.

Zodra het eigendom van een domein is geverifieerd, kunnen gebruikers met dat domein (bijv. @mijnbedrijf.nl) de stap inloggen met SSO omzeilen, waarbij de SSO-identifier moet worden ingevoerd tijdens het inloggen. Bovendien wordt het e-mailadres van leden van organisaties die een domein hebben geclaimd automatisch geverifieerd wanneer ze zich aanmelden.

Een domein verifiëren

Om het domeineigendom te verifiëren, moet Bitwarden verifiëren dat:

• Geen enkele andere organisatie heeft het domein geclaimd of geverifieerd.

• Uw organisatie is eigenaar van het domein.

Om het eigendom van het domein te verifiëren, gebruikt Bitwarden een DNS TXT-record. Een domein verifiëren:

1. Log in op de Bitwarden web app en open de Admin Console met behulp van de product switcher ():

Product switcher
    Product switcher
  2. Navigeer naar InstellingenDomeinverificatie:

Domain verification
    Domain verification

3. Op het scherm Domeinverificatie zie je een lijst met actieve domeinen, samen met statuscontroles en opties. Als je geen actieve organisaties hebt, selecteer je Nieuwe organisatie.

4. Voer in het pop-upvenster een Domeinnaam in.

noot

Be sure that the format of the text entry does not include https:// or www..

5. Kopieer het DNS TXT-record en voeg het toe aan je domein.

6. Selecteer Domein verifiëren.

Domeinen beheren

U kunt de status van uw domeinen beheren en bekijken op de pagina Domeinverificatie.

Verified domain
Verified domain

Selecteer de domeinnaam of het menu aan de rechterkant van het domeinitem als je een domein wilt bewerken of verwijderen.

Het menu biedt extra opties om DNS TXT-records te kopiëren en om handmatig het domein te verifiëren als de automatische verificatie niet succesvol was tijdens het instellen van het nieuwe domein.

Domeinen hebben de status UNVERIFIED of VERIFIED.

waarschuwing

Bitwarden will attempt to verify the domain 3 times during the first 72 hours. If the domain has not been verified within 7 days after the 3rd attempt, the domain will be removed from your organization.

Activiteiten voor het instellen van domeinen worden gelogd in de gebeurtenislogboeken van de organisatie. Navigeer naar RapportageGebeurtenislogboeken in de beheerconsole om gebeurtenissen te bekijken.

Inloggen

Nu uw domein is geclaimd door uw organisatie, kunt u inloggen zonder SSO-ID:

1. Open de inlogpagina van de Bitwarden-client van uw voorkeur.

2. Voer uw e-mailadres in met het domein dat is geclaimd (bijv. @mydomain.com) en selecteer Doorgaan.

3. Selecteer Enterprise single sign-on.

4. Je wordt doorgestuurd naar de pagina van je identiteitsprovider. Gebruik hier je SSO-gegevens om het aanmeldproces te voltooien.