Synkroniseringsalternativ och filter
När du konfigurerar Directory Connector-applikationen kan du använda en mängd olika synkroniseringsalternativ och filter för att anpassa din synkronisering och begränsa de användare och/eller grupper som bearbetas till din Bitwarden-organisation.
Tillgängliga synkroniseringsalternativ och filtersyntaxer är olika för varje katalogservertyp. Se avsnitten Konfigurera synkroniseringsalternativ och Ange synkroniseringsfilter i en av följande artiklar för hjälp:
If you are using the Directory Connector CLI, see Directory Connector File Storage for help editing your data.json configuration file.
Oavsett vilken katalog du synkroniserar från, använd alternativet Fler än 2000 användare eller grupper förväntas synkronisera för att signalera till Directory Connector att du förväntar dig ett stort antal användare eller grupper:

Du kan också aktivera det här alternativet direkt i Directory Connector-konfigurationsfilen ( data.json) genom att ställa in "largeImport": true:
Bash"syncConfig": {
...,
...,
...,
"largeImport": true
},"If you don't enable this option, Directory Connector will limit a sync to 2000 users or groups.
This option is for very specific use-cases or debugging purposes and is disabled by default.
Genom att aktivera alternativet Ta bort och lägg till organisationsanvändare på nytt under nästa synkronisering, kommer alla användare utom en ägaranvändare och varje grupp att tas bort och läggas till igen av en synkronisering, och ersätta dem med användarlistan och/eller grupplistan som hämtas från källkatalogen.

Du kan också aktivera det här alternativet direkt i Directory Connector-konfigurationsfilen ( data.json) genom att ställa in "overwriteExisting": true:
Bash"syncConfig": {
...,
...,
...,
"overwriteExisting": true
},"