Aan de slag met Bitwarden: Individuele gebruiker

Welkom bij de Bitwarden-familie! Uw reis naar veilig wachtwoordbeheer begint hier:

Aanmelden voor Bitwarden

Bitwarden biedt gratis accounts zonder beperkingen voor het aantal apparaten of het aantal logins dat u kunt gebruiken. Waarom wachten?

Uw aanmeldingen toevoegen

Heb je wachtwoorden opgeslagen in een browser, zoals Chrome? Of komt u naar Bitwarden vanuit een andere wachtwoordmanager? U kunt logins rechtstreeks importeren naar Bitwarden om een pijnlijke dag kopiëren en plakken te vermijden.

Of, als je wachtwoorden op papier of in je hoofd bewaart, laten we dan beginnen met het toevoegen van items aan je kluis.

Tweestaps-login instellen

Inloggen in twee stappen, ook wel 2-factor authenticatie of 2FA genoemd, is het belangrijkste wat je kunt doen om je gegevens te beschermen, naast het gebruik van een sterk hoofdwachtwoord.

Het is zelfs zo belangrijk dat we een paar opties gratis aanbieden! We raden aan om een authenticatie-app te gebruiken, zoals Authy.

Bitwarden gebruiken tijdens het browsen

Bitwarden browserextensies maken het makkelijk om snel in te loggen bij je accounts met opgeslagen wachtwoorden met de magie van auto-fill. Download de browserextensie en leer hoe je wachtwoorden automatisch kunt invullen tijdens het surfen.

Neem Bitwarden mee onderweg

Veiligheid overal is veiligheid overal! Download de mobiele app Bitwarden zodat u uw wachtwoorden ook onderweg veilig kunt gebruiken. Download de mobiele app en leer hoe je wachtwoorden automatisch kunt invullen op iOS of Android.