Aan de slag met Bitwarden: Teamlid

Dus je bent uitgenodigd om lid te worden van Bitwarden? Of je nu een expert bent op het gebied van wachtwoordbeheer of helemaal nieuw, hier zijn stappen die je kunt nemen om succesvol te zijn met Bitwarden op de werkplek:

Word lid van je team

Check je inbox voor een uitnodiging voor je nieuwe organisatie! Als je al een bestaande account hebt, geweldig! Je hoeft de uitnodiging alleen maar te accepteren. Als je dat niet doet, wordt je gevraagd om een account aan te maken nadat je de uitnodiging hebt geaccepteerd. Zorg er zoals altijd voor dat je een sterk hoofdwachtwoord gebruikt. Weet je niet zeker of het hoofdwachtwoord sterk genoeg is? Gebruik onze wachtwoordsterkte testen.

Uw aanmeldingen toevoegen

Heb je wachtwoorden opgeslagen in een browser, zoals Chrome? Of komt u naar Bitwarden vanuit een andere wachtwoordmanager? U kunt logins rechtstreeks importeren naar Bitwarden om een pijnlijke dag kopiëren en plakken te vermijden.

Of, als je wachtwoorden op papier of in je hoofd bewaart, laten we dan beginnen met het toevoegen van items aan je kluis.

Een aanmelding delen

Met Bitwarden krijgen groepen gebruikers zoals u toegang tot verzamelingen logins, zodat u deze veilig kunt delen. Niet iedereen in je team heeft toegang tot dezelfde inloggegevens, dus laten we oefenen met het delen van een login met de juiste mensen.

Ontvang een gratis gezinsplan

Sommige organisaties bieden een gratis Bitwarden Families-abonnement aan, dat u kunt gebruiken om het veilig delen van wachtwoorden thuis te brengen bij uw dierbaren. Vraag uw Bitwarden beheerder of u in aanmerking komt om vandaag nog te starten met uw gratis Families plan.

Gebruik een persoonlijk Bitwarden-account in plaats van uw werkaccount om het gratis plan in te stellen en leer hoe u snel tussen accounts kunt schakelen.

Bitwarden gebruiken tijdens het browsen

Bitwarden browserextensies maken het makkelijk om snel in te loggen bij je accounts met opgeslagen wachtwoorden met de magie van auto-fill. Download de browserextensie en leer hoe je wachtwoorden automatisch kunt invullen tijdens het surfen.

Neem Bitwarden mee onderweg

Veiligheid overal is veiligheid overal! Download de mobiele app Bitwarden zodat u uw wachtwoorden ook onderweg veilig kunt gebruiken. Download de mobiele app en leer hoe je wachtwoorden automatisch kunt invullen op iOS of Android.