# Uteslut domäner

Bitwarden webbläsartillägg kan konfigureras för att exkludera (dvs. inte erbjuda att spara lösenord för) specifika domäner. När en domän finns i listan **Excluded Domains**, kommer Bitwarden inte att utfärda popup-erbjudandet att komma ihåg ett angett lösenord:

![Lägg till en inloggning](https://bitwarden.com/assets/7GnwQ6UKY6er7PpCWj6xn0/3c4804ffe63521cc5c48394d0f9624d6/2024-12-02_14-08-47.png)

När en domän finns i **listan**Undantagna domäner kommer Bitwardens webbläsartillägg inte heller att[ utfärda ](https://bitwarden.com/sv-se/help/storing-passkeys/)lösenordsmeddelanden.

För att konfigurera uteslutna domäner, öppna fliken ⚙️ **Inställningar**, sedan **Aviseringar** och välj alternativet **Exkluderade domäner**:

![Excluded Domains Configuration ](https://bitwarden.com/assets/qUGIVQR379ac3R2dXdoy8/06b4dec0b9e02911903052789c44723c/2024-12-03_11-00-24.png)

Uteslutning av domän registrerar inte "fullständiga" webbadresser, bara domänkomponenten. Till exempel, `https://github.com/bitwarden/browser` skulle lösas till `github.com` när den sparades, vilket innebär att webbläsartillägget uttryckligen inte skulle erbjuda att spara autentiseringsuppgifter för Github.